Most of our customers want a simple and reliable webhosting experience and we understand that.

That is why, this past weekend we successfully finished testing and implementing one of the best backup systems for our servers to help provide our customers with a better backup system.

Our new backup system is offered by a leading software company called R1Soft which specialises in providing such services to over 250,000 servers worldwide and thus increasing the reliability of webhost like ourselves.

For our customers this means that your sites are now backed up daily for 30 sequential days, which gives you ample time to restore single files or entire websites with ease and without leaving your visitors to wait till your website is back online.Faqja juaj ruhet çdo ditë për 30 ditët e fundit

Ne jemi të vetëdijshëm që shumica e klientëve tanë duan një eksperiencë hostimi sa më të thjeshtë dhe të qëndrueshme. Ndaj, këtë javë që kaloi mbaruam së testuari dhe implementuari me sukses një nga sistemet më të mira për ruajtjen (backup-in) e faqeve të hostuara në serverat tanë, që t’u sigurojmë klientëve një sistem sa më të besueshëm.

Systemi i ri që kemi implementuar ofrohet nga një kompani lider në këtë fushë - R1Soft, që specializohet në ofrimin e shërbimeve të tilla për mbi 250,000 servera në të gjithë botën. Ky shërbim na ndihmon edhe ne si hostues që t’ju ofrojmë të njëjtën garanci edhe klientëve tanë.

Konkretisht, sistemi i ri bën që faqja juaj të ruhet vazhdimisht çdo ditë, për 30 ditët e fundit, që ju ndihmon edhe juve si klient që të mund ta restauroni faqen tuaj, qoftë edhe një dokument të vetëm apo gjithë faqen tuaj, lehtësisht dhe pa i lënë vizitorët tuaj të presin ndërsa ju rikuperoni faqen tuaj.Thursday, April 14, 2016

« Back