The importance of having a SSL Certificate for your website is a well-known feature for business websites but now it is almost a necessity for any other website were customers or readers login in with their information. It conveys to your visitors a sense of security, but most importantly of reliability, as people become more and more conscious of their online privacy. 

Up till now the SSL Certificate cost was an initial barrier for most website owners. It was just an added expense. Above that, the technical skills required to implement it were another major reason why most website owners did not bother to try and implement it. 

Well, today we have a very good news for you our dear WebHost.al customers. 

We’ve taken care of both the cost as well as the technical challenge of installing a SSL Certificate for your website. Starting from this month, the installation of a SSL certificate is just a few clicks away, and most importantly, it is FREE, for as long as you host with us. 

 Video Tutorial: How to install Let's Encrypt Certificate in cPanel

Certifikate SSL falas me Hostin tonë 

Rëndësia e një certifikate SSL (https//) është një tipar i mirënjohur i faqeve të biznesit, por tashmë është bërë pothuajse i domosdoshëm për të gjitha faqet e tjera ku vizitorëve apo lexuesve iu kërkohet të logohen me informacionin e tyre. Pasja e një certifikate SSL i përçon vizitorëve tuaj një ndjenjë sigurie dhe besueshmërie, që janë të domosdoshme ndërsa njerëzit bëhen gjithnjë e më të vetëdijshëm për privacinë e tyre online. 

Por deri tani kostoja e një certifikate SSL ishte një pengesë për shumicën prej jush që kanë një faqe në internet. Certifikata ishte një shpenzim shtesë, por mbi të gjitha, pengesa më e madhe ishte niveli i njohurive teknike që ju duheshin për ta implementuar, që ndikonte drejtpërdrejtë te fakti se pse shumica prej jush neglizhojnë për ta implementuar. 

Ndërkaq, sot kemi një lajm mjaft të mirë për ju të nderuar klientë të WebHost.al 

Ne ua kemi hequr sakaq koston dhe implementimin teknik si pengesa për ta instaluar një certifikatë SSL në faqen tuaj. Duke filluar nga ky muaj, instalimi i një certifikate SSL ju kushton vetëm pak klikime, dhe mbi të gjitha, është FALAS, për sa kohë që ju vijoni të mbeteni klientë të WebHost.al 

 Video Tutorial:  Si te instalojme SSL Certifikaten ne cPanelTuesday, June 14, 2016

« Back