We would like to inform you that based on the Akep (the official Albanian authority for electronic communications and posts), Tomorrow, on August 2, 2017, during 09:20 - 12:00 (Albania Time), the system for  .al domains  will be offline, due to infrastructure maintenance.

We would recommend  to avoid performing actions on the system during these hours.

Thank you.

 

Ju bëjmë me dije se për shkak të punimeve që do te realizoje Akep-i (Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare) sistemi për rregjistrimin e domeinve .al do të jetë offline nesër, data 2 Gusht, nga ora 09:20 deri në orën 12:00, si pasojë e rregullimeve që do realizohen në infrastrukturën e tyre. 

Ju lutem evitoni veprimet per regjistrimin e domeineve .al në sistem gjatë këtyre orëve.

Ju faleminderit për mirëkuptimin.Tuesday, August 1, 2017

« Back